Fjernvarmen kan være på vej Agerbølparken, Skovparken og Søndervang

 

Tilmeld dig inden 1. maj 2022 og spar 15.000 kr.

- Økonomien i fjernvarmen er god, og vi vil gerne gøre det nemt for nye forbrugere at sige ja tak. Derfor har vi besluttet, at nye forbrugere i Agerbølparken, Skovparken og Søndervang betaler 0 kr. i investeringsbidrag, hvilket er en besparelse på 15.000 kr. Men det kræver, at man tilmelder sig fjernvarmen inden 1. maj 2022, fortæller driftsleder Peter Mikael Kjer

Fjernvarme er en billig varme

Prisen for fjernvarme i Give ligger under landsgennemsnittet, og det betyder, at Give Fjernvarme kan tilbyde et både billigere og grønnere alternativ til naturgas. Gasprisen er rigtig høj for tiden, og selvom den skulle falde, så hæves afgifterne på naturgas i fremtiden pga. klimaaftalen fra 2020.

Naturgasafgifterne er allerede steget 1. januar 2021. Har du har dit eget olie- eller gasfyr, ser du altså ind i en fremtid med højere varmeregninger.

Du kan selv beregne din varmeøkonomi med fjernvarme her. 

 

Varmeforbrugerne bestemmer selv om fjernvarmen kommer 

- Det helt op til borgerne, om fjernvarmen kommer til Agerbølparken, Skovparken og Søndervang. Når tilstrækkelig af områdets husstande har sagt ja tak, balancerer økonomien, og vi kan sætte spaden i jorden. Udvidelsen vil i øvrigt også være et plus for de nuværende fjernvarmekunder, fordi der bliver flere skuldre til at bære de fælles udgifter, pointerer Peter Mikael Kjer.